Debarasare mobila veche sector 3

Firma specalizata în amenajari apartamente si transporturi de orice natura, debarasam mobila veche in sectorul 3 din Bucuresti. Debarasarea se executa cu ajutorul a 4 sau 6 muncitori iar mobilierul va fi demontat complet in cazul in care acesta este voluminos si ar putea crea probleme în manipulare.

Debarasare mobila veche sector 3

In sector 3 efectuam debarasare mobila gratis daca aceasta se afla intr-o stare relativ buna. Asta pentru ca mobila se va repara de catre un atelier de specialitate partener apoi mobilierul reparat va fi donat persoanelor nevoiase din mediul rural sau centrelor care se ocupa cu ingrijirea persoanelor vârstnice sau orfelinatelor.

Tot in sectorul 3 debarasam mobila veche la preturi foarte mici daca aceasta nu mai poate fi reutilizata. Aceasta va fi demontata complet apoi va fi donata catre fabricile de mobilier pentru a fi reciclata. Astfel, mobila dvs distrusa va capata o nouă infatisare si o noua viață!

Ce piese de mobilier debarasam in sectorul 3?

Intrucat transportul se va efectua cu dube de mare tonaj, nu exista limite in ceea ce priveste marimea sau greutatea pieselor de mobilier. Mai mult, putem debarasa intregul mobilier intr-un singur transport. Ca si piese, putem debarasa: sifoniere, canapele, cuiere, vitrine, servante, pantofare, paturi, mobila de bucatarie, chiar si chiuvete, cazi de baie din fonta sau orice alt material, cabine de dus, bazine, rezervoare si vasuri de wc, oglinzi, toalete, noptiere, lampadare sau lustre vechi.

Debarasam mobila veche sector 3 in zonele: Dristor, Titan, Balta Alba, Unirii, etc.

Contact: 0744 868 377